ZwangerFit®

Sporten tijdens de zwangerschap?
Dit kan op een veilige en verantwoorde manier!

Bevallen is topsport!
En voor een topsportprestaties bereid je je uiteraard goed voor. Met ZwangerFit® blijf je tijdens de zwangerschap actief op een verantwoorde manier.

ZwangerFit®

is een sportmoment voor de zwangere vrouw, waarbij op een actieve manier aandacht wordt besteed aan je algehele conditie, de juiste lichaamshouding, het gebruik van je bekkenbodemspieren en het onderhouden en versterken van allerlei spiergroepen. Denk hierbij aan rug, buik, benen en armen. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, oefenmateriaal, losse halters en fitnessapparatuur. De lessen worden doorlopend gegeven en je kan op elk moment instromen.

Voor wie?

Vanaf 12 weken zwangerschap kan je deelnemen aan de ZwangerFit®-lessen en dit kun je blijven doen tot aan je bevalling, mits je gezondheid het toelaat.

Zowel voor vrouwen die regelmatig sporten, als voor vrouwen die daar een start mee willen maken of die klachten ervaren tijdens de zwangerschap, is ZwangerFit® de geschikte manier om veilig in beweging te blijven.

Er zijn maximaal 8 deelnemers, waarvan het niveau kan variëren. De lessen worden zo gegeven dat je ze kunt aanpassen aan je eigen niveau. De fysiotherapeut begeleid je hierbij.

Waar?

De lessen worden wekellijks gegeven op maandagavond van 19.00-20.00u
Locatie: Nina Simonestraat 16

Kosten:

5 trainingen voor € 45
10 trainingen voor € 85

Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding!

Aanmelden?

U kunt zich zowel telefonisch als via email aanmelden.

Meld daarbij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, aantal weken zwangerschap en u krijgt een bevestiging van deelname en het intakeformulier toegestuurd per mail. Dit intakeformulier mag u per mail ingevuld terugsturen en dit wordt voor aanvang van de 1e les kort telefonisch besproken.

Tel: 024 3226166
E-mail: e.damen@bottendaal.com

Voor informatie kunt u vragen naar Sportfysiotherapeut en ZwangerFit®-docente
Elles Damen